Kā mēs izveidojām pašapkalpošanās kiosku slēpošanas kurortam

Trīs gadus mēs esam izstrādājuši tiešsaistes rezervēšanas un biļešu platformu, un mēs zinām, ka tā var uzlabot klientu pieredzi un ietaupīt uzņēmumiem laiku un naudu. Mēs nolēmām uzlabot klientu pieredzi uz vietas. Lai arī lietotāji var iegādāties biļetes tiešsaistē, viņiem joprojām var nākties gaidīt rindā, lai saņemtu izdrukātu biļeti. Gaidīšana garā rindā nav tā pieredze, kuru klienti vēlas.

Vairums Latvijas slēpošanas kurortu izdrukā biļetes uz izturīga papīra un piestiprina tās pie jakām. Biļetes derīguma termiņš ir redzams visiem darbiniekiem pie slēpošanas pacēlājiem, kuri var liedz piekļuvi klientiem ar beigušos biļetēm. Klientiem jāgaida rindā tikai lai saņemtu izdrukātu biļeti. Pēc iekšējām apspriedēm mēs nolēmām izveidot pašapkalpošanās kiosku, kur klienti var izdrukāt biļetes, skenējot QR kodu no saviem mobilajiem tālruņiem. Tas ievērojami samazinās rindas un uzlabos klientu pieredzi.

Pilotprojekts slēpošanas kurortam

Mēs nolēmām veikt pilotprojektu slēpošanas kurortam “Milzklans” Latvijā. Viņiem bija daža kioska aparatūra, mēģinot izveidot risinājumu divus gadus bez panākumiem. Mūsu komanda sāka attīstību decembrī un izvirzīja iekšējo termiņu trīs nedēļām, lai padarītu risinājumu darbspējīgu un pārbaudītu to ziemas sezonā. Mēs centāmies izveidot drošu, efektīvu un lietotājiem draudzīgu risinājumu, kas padarītu slēpošanas kurorta darbību vienmērīgu un uzlabotu visu viesu kopējo pieredzi. Mēs nežēlojām pūles, lai izveidotu risinājumu, kas atbilstu prasībām un būtu gatavs pārbaudei noteiktajā laikā.

Bookla komandai bija iepriekšēja pieredze ar pašapkalpošanās kioskiem, tāpēc uzdevums sākotnēji šķita vienkāršs. Tomēr radās negaidīta problēma. Biļetes bija jādrukā konkrētā formātā un uz konkrēta papīra, tāpēc mums bija jāintegrē kioskā tāds pašs printeris, kādu izmanto kasieres.

Izaicinājumi ceļā

Vispirms mēs izpētījām pieceltajiem trauksmes un kļūdu indikatoriem. Zemāk esošais attēls parāda visas gaismas signālu kombinācijas, katra atbilst noteiktai kļūdai.

Otrkārt, mums radās problēma ar izdrukāto biļešu skaitu. Dažkārt printeris darbojās kā paredzēts, bet citos laikos tas izdrukāja tukšas biļetes.

Mūsu komanda smagi strādāja, lai atrisinātu visus pagaidu jautājumus, kas bija radušies, un bija gatava piegādāt pašapkalpošanās kiosku “Milzklans” slēpošanas kurortam. Piegāde notika bez problēmām, un kioska uzstādīšana notika ātri un bez jebkādām problēmām. Mēs bijām priecīgi, ka varējām piedāvāt efektīvu pakalpojumu, kas ļāva kioskam darboties pēc iespējas ātrāk. Kurorta darbinieki bija sajūsmā par rezultātiem, un kiosks kļuva par neatņemamu viņu pakalpojumu sastāvdaļu. Kiosks bija liels panākums, nodrošinot klientiem ērtu un ērtu veidu, kā piekļūt kurorta pakalpojumiem.

Secinājums

Pēc klientu pieredzes novērošanas pie kioska mēs saņēmām daudz pozitīvas atsauksmes. Kā rezultātā slēpošanas kurorts spēja samazināt rindas un palielināt klientu apmierinātību. Lietotāju saskarne tika pielāgota, ja kaut kas nebija lietotājiem draudzīgs.

Ja jūs meklējat risinājumu, kas ir pielāgots jūsu uzņēmējdarbības vajadzībām, nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs būsim priecīgi piedāvāt jums ideālu risinājumu jūsu uzņēmējdarbības panākumiem. Ar mūsu ekspertu padomu jūs varat būt droši, ka jūsu uzņēmējdarbība aug un zied ātri. Tāpēc nevilcinieties, sazinieties ar mums šodien, un mēs labprāt jums palīdzēsim.