Dāvanu kartes izveidošana

Vai vēlaties piedāvāt dāvanu kartes savā Bookla kontā? Šī pamācība jums palīdzēs ieviest šo funkciju, padarot to par vienkāršu iespēju jūsu klientiem izbaudīt ērtas dāvanu izvēles.

Bookla dāvanu kartes ir lielisks veids, kā uzlabot pārdošanas rezultātus. Tās ir pieejamas digitālā formātā. Jūsu klenti varēs izvēlēties dizainus, pielāgot ziņojumus un tos vienkārši nosūtīt pa e-pastu vai izdrukāt personiskai dāvanai.

Ievērojot šos soļus, jūs varēsiet ieviest un aktivizēt šo funkciju, ļaujot klientiem iegādāties dāvanu kartes caur Bookla.

davanu karte pdf

Kā Izveidot Dāvanu Karti: 

  1. Apmeklējiet portal.bookla.com , lai izveidotu savu pirmo Dāvanu karti, dodies uz sadaļu ar nosaukumu “Dāvanu kartes” un izvēlies apakškatalogu ar nosaukumu “Dāvanu karšu saraksts”.
izveidot davanu karti
  1. Nospiediet pogu “Izveidot dāvanu karti”.
izveidot davanu kartes summu

3. Jums ir iespēja uzreiz noteikt, kādam nolūkam kalpos dāvanu karte. Bookla piedāvā divu veidu dāvanu kartes:

  • Uz norakstāmo summu, piemēram, vienkāršām rezervācijām vai biļešu iegādei.
  • Noteiktas preces iegādei, piemēram, abonementa iegādei.

Vispirms apskatīsim biežāko un elastīgāko iespēju, dāvanu karti uz norakstāmo summu vai vienkārši summu.

izveidot davanu kartes summu
  1. Spiediet uz “Izveidot” pogas.
  2. Ievadiet datus par dāvanu karti, tostarp summu, cenu, PVN un derīguma termiņu. Pēc tam nospiediet “Saglabāt izmaiņas”.
davanu kartes iestatijumi

Summas dāvanu karte ir izveidota!

Tagad apskatīsim iespēju izveidot Dāvanu karti konkrētam produktam (Abonementam).

davanu_kartes_tips

6. Spiediet pogu “Izveidot”.

7. Ievadiet datus par dāvanu karti, tostarp produktu, kuru vēlaties pievienot šajai dāvanu kartei, cenu, PVN(ja jūsu produkts apliekas ar PVN) un derīguma termiņu. Pēc tam nospiediet “Saglabāt izmaiņas”.

davanu kartes iestatijumi

Dāvanu karte jūsu produktam ir izveidota!

8. Lai abu tipu dāvanu kartēm pievienotu tulkojumu – ritiniet uz leju, kur jūs varat ievadīt dāvanu kartes tulkojumus, nosaukumu un aprakstu, tad nospiediet “Saglabāt izmaiņas”.

davanu karsu tulkojumi

9. Lai pievienotu tulkojumu citā valodā, nospiediet “Pārvaldīt”, izvēlieties valodu/valodas, kurās vēlaties veikt tulkojumu, un nospiediet “Izvēlēties”.

davanu kartes izveles valodas

10. Ievadiet nosaukumu un aprakstu izvēlētajā valodā/valodās un nospiediet “Saglabāt izmaiņas”.

davanu kartes apraksts

11. Lai aktivizētu dāvanu karti, ritiniet uz augšu un noklikšķiniet uz pogas.

davanu kartes iespejosana

Tas ir arī viss! Dāvanu karte ir izveidota, un klienti to var iegādāties.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja vēlaties sniegt klientam iespēju segt ar dāvanu karti visas produkta izmaksas, piemēram, abonementa (šeit mēs apsvērsim Gada Ģimenes abonementu) izmantojot dāvanu karti, tad dāvanu kartes summai jābūt vismaz tikpat lielai vai lielākai kā saistītā produkta cena. Ja vēlaties izveidot šādu dāvanu karti, ņemiet vērā, ka šajā gadījumā ar šo dāvanu karti var saistīt tikai vienu produktu. Klients nevarēs iegādāties citus produktus vai veikt rezervācijas, izmantojot šo dāvanu karti.

Dāvanu karšu izmantošana ar Bookla ir ērta un patīkama! Jūsu klienti noteikti novērtēs šo iespēju!
Šādi jūs sniegsiet savām klientēm iespēju iegādāties dāvanu kartes, nostiprināt lojalitāti un tādējādi palielināt savus ieņēmumus.