Abonementa Beigu Atgādinājumi

Mēs vienmēr strādājam pie veidiem, kā uzlabot jūsu pieredzi ar mūsu platformu, un šodien mēs esam satraukti paziņot par pilnīgi jaunu funkciju, kas atvieglos dzīvi gan uzņēmumiem, gan klientiem: Abonementa Beigu Atgādinājumi!

Kāpēc Abonementa Beigu Atgādinājumi?

Mēs zinām, cik nodarbināta var kļūt dzīve, un dažkārt abonementa beigu datuma atcerēšanās var kļūt par vēl vienu punktu jūsu beigšanās uzdevumu sarakstā. Uzņēmumiem klientu atgādināšana par viņu abonementa beigu datumu var nodrošināt labāku klientu pieredzi un lojalitāti.

Tāpēc mēs esam ieviesuši Abonementa Beigu Atgādinājumus, funkciju, kas paredzēta, lai jūsu klientus laicīgi informētu par tuvojošos abonementu beigu datumiem.

Kā Tas Strādā

  1. Pēdējā Apmeklējuma Brīdinājums: Tiklīdz klients izmanto savu pēdējo pieejamo apmeklējumu no viņa abonementa, viņš saņems atgādinājuma e-pastu. Tas ir īpaši noderīgi klientiem, kuri ir iegādājušies daudzreizēju apmeklējumu abonementus, piemēram, sporta zāles apmeklētājiem, kuri pērk abonementus noteiktam apmeklējumu skaitam.
  2. 3 dienu Beigu Brīdinājums: Kad līdz abonementa beigu datumam atlicis mazāk nekā trīs dienas un klientam vēl joprojām ir daži neizmantoti apmeklējumi, mēs nosūtīsim vēl vienu atgādinājumu. Tas nodrošina, ka jūsu klienti var izmantot savus abonementus līdz galam, nezaudējot vērtīgos apmeklējumus.

Ieguvumi

  • Uzņēmumiem: Šī funkcija darbojas kā automatizēts klientu iesaistīšanas rīks, kas ne tikai uzlabo lietotāja pieredzi, bet arī veicina abonementu atjaunošanu.
  • Klientiem: Tas kalpo kā noderīgs atgādinājums vai nu atjaunot abonementu, vai izmantot atlikušos apmeklējumus, nodrošinot, ka viņi iegūst vislielāko vērtību par savu naudu.

Kā Iespējot Šo Funkciju?

Jums nav jādara nekas! Šī funkcija ir automātiski iespējota visiem mūsu lietotājiem. Ja kāda iemesla dēļ uzņēmumi vai klienti vēlas atteikties, iestatījumus var viegli pielāgot informācijas panelī.

Tātad šeit tas ir! Jauns, efektīvs veids, kā sekot līdzi jūsu abonementiem un padarīt jūsu klientus laimīgus. Kā vienmēr, mēs esam gatavi jūsu priekšlikumiem par nākotnes uzlabojumiem.

Reģistrējieties un sāciet izmantot Bookla platformu.