Biļešu grupas

Vairāku biļešu kategoriju pārvaldīšana jūsu uzņēmumam var būt sarežģīts uzdevums, īpaši, ja jums tās jāprioritizē labākai redzamībai un organizēšanai. Lai palīdzētu uzņēmumiem risināt šo izaicinājumu, esam ieviesuši funkciju “Biļešu grupas”. Šis ceļvedis jums palīdzēs efektīvi izmantot “Biļešu grupas”.

Kāpēc izmantot ‘Biļešu grupas’?

Uzņēmumiem ar dažādām biļešu kategorijām, piemēram, pieaugušajiem, bērniem, senioriem vai dažādām atlaižu kampaņām, bieži nepieciešams veids, kā grupēt un prioritizēt biļešu redzamību. ‘Biļešu grupas’ piedāvā organizētu metodi šo biļešu parādīšanai jūsu klientiem, nodrošinot, ka viņi ātri un viegli atrast to, ko meklē.

Pētījums: Istenošana Rīgas Zoodārzā

Biļešu grupas Rīgas zoodārza

Pirms iedziļināšanās “kā to darīt”, ir noderīgi saprast praktisko pielietojumu. Piemēram, Rīgas Zoodārzs izmanto “Bilešu grupas”, lai kategorizētu savus biļešu piedāvājumus savā mājaslapā, nodrošinot skaidru un lietotājam draudzīgu biļešu izvēles procesu apmeklētājiem. Viņi ir sagrupējuši biļetes divās galvenajās kategorijās: “Populārās biļetes” un “Citas biļetes”, lai paātrinātu iegādes procesu. Turklāt, lai klienti spētu dot ieguldījumu ziedojumu veidā, viņi ir ieviesuši “Ziedojumu” biļeti un to novietojuši “Populārās biļetes” kategorijā.

Kā iestatīt Biļešu grupas

Biļešu grupas Bookla portālā

Sekojiet šiem soļiem Bookla portālā:

  1. Sāciet ar pakalpojumu cilni: Kreisajā izvēlnē noklikšķiniet uz cilnes ‘Pakalpojums’.
  2. Izvēlieties vai izveidojiet pakalpojumu: Izvēlieties pakalpojumu, kuram jau ir biļetes, vai izveidojiet jaunu.
  3. Piekļūstiet biļešu iestatījumiem: Pakalpojuma ietvaros pārejiet uz cilni ‘Iestatījumi’ un ritiniet, lai atrastu bloku ‘Biļetes’.
  4. Uzsāciet grupu izveidi: Šeit jūs atradīsiet pogu ‘Izveidot biļešu grupu’. Noklikšķiniet uz tās un norādiet piemērotu nosaukumu jūsu biļešu grupai.
  5. Organizējiet vairākas grupas: Ja esat izveidojis vairākas grupas, pielāgojiet to secību, izmantojot bultiņu ↑.
Bilēšu grupu dialogs

Biļešu pievienošana grupām

Kad ir izveidotas grupas, tās ir nepieciešams aizpildīt ar biļetēm:

  1. Izvēlieties biļeti: No biļešu saraksta noklikšķiniet uz tās, kuru vēlaties modificēt.
  2. Rediģējiet biļešu grupas piešķiršanu: Parādīsies izvēles logs ‘Rediģēt biļeti’. Šajā formā atrodiet sadaļu ‘Biļešu grupas’.
  3. Piešķiriet un saglabājiet: Izvēlieties grupu šai biļetei un noklikšķiniet uz ‘Saglabāt’.
Rediģēt bilēšu grupu

Kopsavilkums

Izmantojot funkciju ‘Biļešu grupas’, jūs varat uzlabot biļešu izvēles pieredzi jūsu klientiem. Organizēts biļešu saraksts, ietaupa laiku un samazina iespējamo apjukumu, nodrošinot, ka jūsu lietotāji bez grūtībām varēs atrast vajadzīgās biļetes. Bookla portālā varat atrast vēl vairāk funkciju, kas var uzlabot jūsu tiešsaistes rezervācijas sistēmu.