Dynamic pricing

Dinamiskā cenrādīšana atkarībā no iegādes laika

Mēs esam sajūsmā par jaunu, revolucionāru funkciju, ko gan mūsu biznesa klienti, gan galīgie lietotāji ir ļoti pieprasījuši: Dinamiskā Cenrādīšana Atkarībā no Iegādes Laika. Mēs zinām, ka tradicionālā vienotā cenu stratēģija ne vienmēr apmierina katras uzņēmējdarbības vajadzības. Tāpēc esam izstrādājuši elastīgāku, reāllaika risinājumu, kas ir izdevīgs visiem iesaistītajiem.

Kas ir Dinamiskā Cenrādīšana Atkarībā no Iegādes Laika?

Īsumā šī jaunā funkcija ļauj uzņēmumiem noteikt dažādas cenas saviem pakalpojumiem, atkarībā no rezervēšanas vai biļetes iegādes laika. Jo agrāk klienti rezervē, jo vairāk viņi var ietaupīt!

Kā Tas Strādā?

Uzņēmumi viegli var noteikt savus atlaides noteikumus dažādiem laika posmiem, izmantojot Bookla portālu. Piemēram, zoodārzs var piedāvāt 20% atlaidi biļetēm, kas iegādātas mēnesi iepriekš, un 10% atlaidi tiem, kuri iegādājās biļeti nedēļu iepriekš. Tas ļauj uzņēmumiem maksimāli palielināt izmantojamību un ieņēmumus, vienlaikus rosinot klientus plānot iepriekš.

Daži no mūsu cienījamiem klientiem jau ir sekmīgi ieviesuši šo funkciju. Sākot no sauļošanās gultu rezervācijām līdz biļetēm uz zoodārzu vai slēpošanas kūrortiem, uzņēmumi bauda augstākas priekšpārdošanas, bet klienti – zemākas cenas.

Priekšrocības Jūsu Uzņēmumam

  • Palieliniet Priekšpārdošanu: Veiciniet agrīnās rezervācijas, lai nodrošinātu ieņēmumus labi iepriekš.
  • Maksimizējiet Ocupancy: Veicinot agrīnās rezervācijas, jūs varat labāk prognozēt un pārvaldīt jaudu.
  • Pielāgošana: Katrs uzņēmums ir unikāls; noteikt savus atlaižu parametrus, kas vislabāk atbilst jūsu darbības vajadzībām.

Priekšrocības Gala Lietotājiem

  • Izmaksu Ietaupījumi: Jo agrāk jūs rezervējat, jo vairāk jūs ietaupāt. Tas ir tik vienkārši!
  • Miera Sajūta: Zinot, ka jūsu vieta ir nodrošināta labi iepriekš.
  • Izvēle un Elastība: Plānojot vairāk laika, jums ir pieejamas labākas izvēles.

Mēs pastāvīgi strādājam, lai Bookla kļūtu par visjaudīgāko un lietotājam draudzīgāko rezervāciju un biļešu platformu, un mēs uzskatām, ka šī funkcija ir nozīmīgs solis šajā virzienā. Izmēģiniet dinamisko cenrādīšanu šodien un informējiet mūs par savām domām!

Reģistrējieties un sāciet izmantot Bookla platformu.

Priecīgu Rezervēšanu!