Ticket bundles

Kā izveidot biļešu komplektus

Mēs esam sajūsmā par jaunās funkcijas “Biļešu komplekti” pievienošanu Bookla Business! Šī jauninājuma funkcija ļauj jebkuram uzņēmumam izveidot biļešu komplektus, piedāvājot īpašas atlaides klientiem, kuri iegādājas vairākas biļetes. Pieejama gan mūsu tīmekļa logrīkā, gan mobilajās lietotnēs iOS un Android, šī funkcija ir ideāli piemērota uzņēmumiem, kur klienti iegādājas dažāda veida biļetes, piemēram, pieaugušajiem, bērniem un senioriem. Tas ir īpaši noderīgi muzejiem, zoodārziem, atrakciju parkiem, slēpošanas kūrortiem un citiem, ļaujot veikt ekonomisku un vienkāršu biļešu iegādi.

Kā tas darbojas

Biļešu komplekta izveide ir vienkāršota un intuitīva; jūs sāksiet ar pamatinformācijas ievadīšanu, piemēram, nosaukumu, aprakstu, kā arī datumus un nedēļas dienām, kad komplekts ir aktīvs. Sekojoši jums būs jāformulē vairāki noteikumi katram komplektam, ievērojami palielinot šī rīka elastību. Ja cenas ir atkarīgas no gada laika, var izveidot vairākus biļešu komplektus ar norādītiem sākuma un beigu datumiem. Turklāt, ja komplektu cenas mainās noteiktās dienās (piemēram, nedēļas nogalēs), to var risināt, izveidojot vairākus biļešu komplektus un norādot attiecīgās nedēļas dienas.

Izveidojiet savu pirmo biļešu komplektu

  1. Atveriet Bookla Portal
  2. Dodieties uz Pakalpojumi → Izvēlieties pakalpojumu ar biļetēm → Iestatījumi
  3. Vienkārši ritiniet uz leju, līdz atradīsit sadaļu “Biļešu komplekti”; tā atrodas ērti tieši pēc sadaļas “Biļetes”.
  1. Spiediet pogu “Izveidot biļešu komplektu”
  2. Tagad jūs redzēsiet veidlapu ar pamatinformāciju par jauno biļešu komplektu.
  • Biļešu komplekta nosaukums – jūsu komplekta nosaukums.
  • Biļešu komplekta apraksts – īss jūsu komplekta apraksts.
  • Sākuma datums – kad komplekts būs aktīvs.
  • Beigu datums – līdz kuram datumam biļešu komplekts būs aktīvs.
  • Aktīvās nedēļas dienas – dienas, kad biļešu komplekts ir aktīvs.

Pievienojot noteikumus biļešu komplektam

Kad esat izveidojuši biļešu komplektu, varat viegli pievienot dažādus noteikumus. Process ir ļoti lietotājam draudzīgs; vienkārši izvēlieties biļeti, ievadiet minimālo un maksimālo daudzumu un iestatiet cenu. Raksta turpinājumā atradīsiet piemērus, kas ilustrē dažādas situācijas. Šie piemēri palīdzēs labāk saprast dažādas lietojuma situācijas un vadīs jūs to izveidē.

  • Min – minimālais biļešu skaits, kuru lietotājam jāizvēlas, lai atbilstu šim noteikumam.
  • Max – maksimālais biļešu skaits, ko var izvēlēties šajā noteikumā.
  • Cena – katras biļetes cena, atbilstot šim noteikumam.

Lai iegūtu skaidrāku izpratni par to, kā darbojas noteikumi, aplūkosim šādus piemērus.

Iedomājieties uzņēmumu, kas piedāvā trīs atšķirīgus biļešu veidus:

  • Pieaugušais: €15
  • Bērns: €5
  • Pensionārs: €10

Komplekts #1

Izveidosim komplektu, kurā grupa, kas sastāv no diviem pieaugušajiem un diviem bērniem, var saņemt atlaidi, tādējādi kopējā komplekta cena ir €30. Zemāk ir tabula, kurā aprakstīti šā komplekta noteikumi:

BiļeteMinMaxCena
Pieaugušais22€15
Bērns220

Komplekts #2

Tagad iedomājieties scenāriju, kur ģimenē ir vairāk bērnu, un mēs vēlamies piedāvāt īpašu cenu – €3 par katru papildu bērnu. Mums jāsaglabā iepriekšējie divi noteikumi un jāpievieno jauns noteikums, kas norāda, ka trešais bērns un visi nākamie bērni tiks pieņemti par €3 katrs.

BiļeteMinMaxCena
Pieaugušais22€15
Bērns220
Bērns3€3

Komplekts #3

Tagad ieviesīsim sarežģītāku komplektu. Šajā scenārijā viens pieaugušais, kopā ar diviem vai trim bērniem, var iegūt ieeju par €20.

BiļeteMinMaxCena
Pieaugušais11€15
Bērns11€5
Bērns230

Komplekts #4

Šo komplektu var strukturēt saīsināti. Mēs pieaugušajam biļetei varam piešķirt €20 cenu un €0 cenu divām līdz trim bērnu biļetēm. Komplekta ietvaros jebkuras atsevišķas biļetes cena var būt augstāka vai zemāka; kas ir svarīgi – lietotājs galīgo cenu redzēs, iegādājoties biļeti.

BiļeteMinMaxPrice
Pieaugušais11€20
Bērns230

Vairāki komplekti

Senoji ir arī pieaugušie, vai ne? 🙂 Lai mūsu klientiem nerastos nekādas pārpratnes, ir svarīgi izveidot dažādas konfigurācijas, kas varētu ietvert jebkuru biļešu kombināciju. Atgriezīsimies pie komplekta, kurš piedāvā īpašu cenu €30 diviem pieaugušajiem un diviem bērniem. Lai to precīzi risinātu, mums būs jāizveido trīs atšķirīgi komplekti.

BiļeteMinMaxCena
Pieaugušais22€15
Bērns220
BiļeteMinMaxCena
Pieaugušais11€15
Pensionārs11€15
Bērns220
BiļeteMinMaxCena
Pensionārs22€15
Bērns220

Ar ilustratīviem piemēriem mēs esam izpētījuši, kā šī funkcija var risināt dažādas situācijas, vai nu tas būtu ģimenēm ar vairāk bērniem vai dažādas pieaugušo un bērnu kombinācijas, nodrošinot skaidrību un lietotājam draudzīgu pieeju. Ņemot vērā dažādus scenārijus un izstrādājot komplektus atbilstoši, uzņēmumi var izvairīties no klientu pārpratnēm un uzlabot kopējo pirkšanas pieredzi, galu galā veicinot klientu apmierinātību un lojalitāti.

Ar šo papildinājumu iestādes, piemēram, muzeji, zoodārzi, izklaides parki, slēpošanas kūrorti un daudzi citi, var piedāvāt dažādas un ekonomiski izdevīgas biļešu iegādes iespējas, ņemot vērā savu dažādo klientu unikālās vajadzības un preferences.

Iepazīstieties ar inovāciju, ko “Biļešu komplekti” funkcija piedāvā Bookla Business, un izmantojiet tās iespējas, lai piedāvātu vienkāršotas un pielāgotas risinājumus, kas atbilst jūsu klientu gaidījumiem un uzlabo viņu pieredzi ar jūsu iestādi.