Woman tennis player clipart

Piekļuves automatizācija un pakalpojuma sniegšana 24/7 bez darbinieku iesaistes

Iepazīstiet Bookla risinājumu, kas ļauj pilnībā automatizēt klientu piekļuvi jūsu uzņēmumam, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas. Ar Bookla sistēmas palīdzību, jūs varat radīt pilnīgi automatizētu piekļuvi saviem uzņēmuma pakalpojumiem, kas neprasa cilvēku iejaukšanos. Beidzot, jums nav jānodarbina darbinieki, kuri strādā recepcijā, izsniedz biļetes un atver durvis klientiem, jo Bookla sistēma pilda visu šo darbu jūsu vietā.

Kā tas darbojas

Jūsu klienti  iegādājas biļetes vai rezervē pakalpojumus Bookla sistēmā un saņem QR kodu savā lietotnē vai e-pastā. Ierodoties jūsu uzņēmuma vietā, klienti noskenē QR kodu, izmantojot skeneri pie durvīm vai vārtiem. Automātiski tiek atvērtas durvis, un klienti var izmantot izvēlētos pakalpojumus. Kad apmeklējums ir pabeigts, klienti var atstāt atsauksmi par pakalpojuma kvalitāti, palīdzot jums to uzlabot.

Bookla access automation for sports fields

Nepieciešamās iekārtas

  • Kontrolieris
  • QR kodu skeneris
  • Interneta pieslēgums
  • Gudrā atslēga vai turnikets
  • Vadi, stiprinājumi un citas komponentes
  • Videokamera (nav obligāti)

Izmaksas un pieejamais atbalsts

  • Risinājuma cena 3 000 EUR* + PVN *(risinājums ar gudro atslēgu)
  • Par katru rezervāciju (pirkumu Bookla iekasē 2.5% +PVN internetbanku maksājumiem un 5% +PVN kredītkaršu maksājumiem.

Šāda risinājuma ieviešanai ir pieejams LIAA atbalsts ar 100% intensitāti, vairāk informācijas atradīsi šeit: https://www.liaa.gov.lv/lv/programmas/atbalsts-procesu-digitalizacijai

Piemēri

Ikšķiles tenisa korts – tenisa kortu apkalpo Ogres novada pašvaldība. Lai spētu norezervēt, un apmaksāt tenisa laukuma īri, klientam bija jādodas pašvaldības iestādi, jāveic rezervācija un apmaksa.

Šis process bija ļoti sarežģīts un laikietilpīgs gan klientam, gan pašvaldībai. Lai atrisinātu šo situāciju, tika uzstādīta gudrā atslēga tenisa lukuma ieejas durvīs, kas tika savienota ar Bookla sistēmu. Tagad klients var jebkurā laikā apskatīties pieejamos apmeklējuma laikus un norezervēt to, samaksājot priekšapmaksu par pakalpojumu. Pēc veiksmīgas pakalpojuma apmaksas, klients saņem QR kodu, kuru noskenē pie ieejas vārtiem tenisa laukumā. Noskenējot QR kodu, tiek aktivizēta elektroniskā druvju atslēga, kura ļauj iekļūt laukumā. Pēc apmeklējuma lietotājs atstāj atsauksmi par apmeklējumu, tādejādi pašvaldība var sekot līdzi pakalpojuma sniegšanas kvalitātei.

Valmiera fitness – Fitnesa klubs Valmierā algoja 3 administratores, kuras sekoja līdzi klientu apmeklējumiem un abonementu termiņiem. Lai samazinātu administratīvo slogu un darbinieku izmaksas, uzņēmuma īpašnieks izvēlējās uzstādīt turniketa sistēmu pie svaru zāles ieejas, kas ir savienota ar Bookla rezervācijas sistēmu. Šobrīd visu abonementu tirgošana notiek Bookla sistēmā. Uzņēmuma īpašnieks var sekot līdzi statistikai un ietirgojumam reālajā laikā. Klients, kurš ir iegādājies abonementu vair neatzīmē savu apmeklējumu pie administratores, bet gan vienkārši noskenē QR kodu pie turniketa un, ja abonements ir derīgs, tiek ielaists zālē.

Arī Tu vari automatizēt savu biznesu izmantojot Bookla piekļuves risinājumu. Sazinies ar mums jau tagad un sper soli pretī nākotnei!