Online bookings for offline business

Kāpēc Bezsaistes Uzņēmumam Vajadzīga Tiešsaistes Rezervēšanas Sistēma?

Bezsaistes uzņēmuma digitalizācija pēdējo gadu laikā ir kļuvusi par tendenci, un COVID-19 pandēmija ir drastiski palielinājusi nepieciešamību pēc digitālās transformācijas. Tiešsaistes rezervācijas ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā jūsu pakalpojumu uzņēmums var sākt digitālo transformāciju. Šis raksts paskaidros, kāpēc jūsu uzņēmumam nepieciešams tiešsaistes rezervēšanas sistēma un kāpēc to izmantot jūsu ikdienas dzīvē.

Jaunieši un Gen-Z ienīst telefona zvanus.

Daudzi uzņēmēji uzskata, ka telefona zvani ir labākais veids, kā nodrošināt personalizētu klientu apkalpošanu, noskaidrot problēmas vai saņemt atsauksmes. Tomēr BankMyCell pētījums atklāj, ka 81% no jauniešiem pirms zvana nodarīšanas izjūt trauksmi. Jaunieši (dzimuši no 1981 – 1996) un paaudze Z (dzimuši no 1996 – 2015) uzskata, ka telefona zvani ir pārāk ilgstoši un tiem nepatīk “mazo runāšanu”. Uzņēmumiem jāpielāgojas klientu vajadzībām, jo jaunieši un Gen-Z pārstāv patērētāju un lietotāju ieradumu nākotni.

Patērētāju ieradumu transformācija.

Mobilās lietotnes un digitālie produkti kopumā ir kļuvuši par mūsu dzīves neatņemamu daļu. Mēs izmantojam Uber, Bolt vai citu taksometru lietotni, lai pasūtītu taksi, un mēs precīzi zinām, kad taksis ierodas. Mēs izmantojam Wolt, UberEats vai citu ēdienu piegādes lietotni, un daudzi jauni klienti, kas to agrāk nekad nav darījuši, sāka pierast pie tā pandēmijas laikā. Patērētāju ieradumi mainās, un viņi sāk saprast, cik daudz laika un pūļu digitālie produkti ietaupa.

24/7 rezervēšana ir nepieciešama.

Jūs nekad nezināt, kad klientam rodas vēlme rezervēt jūsu pakalpojumus – dienā, vakarā vai naktī. 2020 eCommerce statistikas ziņojums norāda, ka vislielākais pieprasījums tiešsaistes iepirkšanās jomā ir starp 20:00 un 21:00. Pakalpojumu rezervācijas var būt līdzīgas, jo cilvēki atceras par rezervāciju tikai atgriežoties mājās pēc grūta darba dienas. Parasti tas jau ir ārpus darba laika, un jūs, iespējams, zaudējat klientu. Tiešsaistes rezervēšanas sistēma turpinās pieņemt rezervācijas pat tad, ja jūs gulējat.

Tiešsaistes rezervēšanas sistēma var palielināt jūsu ieņēmumus.

Saskaņā ar Housecall Pro tiešsaistes rezervēšanas pētījumu, pakalpojumu sniedzēji, kas ieviesa tiešsaistes rezervēšanas sistēmu, vidēji palielināja ieņēmumus par 37%, bet lielākais pieaugums bija pat 125%. 35% patērētāju vēlas veikt rezervācijas ārpus darba laika, un 50% dod priekšroku tiešsaistes rezervēšanai, nevis zvanot pa tālruni.

Jūsu uzņēmuma resursu optimizācija.

Administrātora pieņemšana, kurš atbildēs uz telefona zvaniem, ir tradicionāls veids, kā pieņemt klientu rezervācijas. Taču tas nav izmaksu ziņā efektīvs, jo šīs personas alga ir daudz augstāka nekā cena, ko jūs maksāsit par tiešsaistes rezervēšanas sistēmu. Turklāt pastāv vairāki potenciāli riski, kas var radīt problēmas jūsu uzņēmumā:

  • Cilvēku kļūdas var izraisīt rezervācijas laika kļūdas vai dubultas rezervācijas.
  • Administrators var saslimt vai doties atvaļinājumā.
  • Parasti jums vajadzētu ņemt vēl vienu administratoru kā aizvietojumu.

Ar tiešsaistes rezervēšanas sistēmu jums par to nav jāuztraucas. Es nesaku, ka jums vispār vajadzētu būt administratoram. Administrators var pavadīt vairāk laika ar klientiem uz vietas, kas palielina klientu apmierinātības līmeni.

Klientu uzturēšana.

Klientu uzturēšanas spēja ir nepieciešama, lai izveidotu veiksmīgu uzņēmumu. Pirmkārt, jums ir jānodrošina augstākās klases pakalpojums, lai pārsniegtu klientu gaidīšanas. Taču dažreiz tas nav pietiekami, jo jūsu klienti var aizmirst par jums dēļ informācijas trokšņa no visām pusēm. Modernas tiešsaistes rezervēšanas sistēmas ļauj jums izmantot gudrus mārketinga rīkus, piemēram, personalizētus piedāvājumus dzimšanas dienām, atgādinājumus pēc pēdējās apmeklējuma reizes, izsmeļošu mērķēšanu un daudz ko citu. Jums ir jābūt īstam burvim, lai to varētu izdarīt ar papīra piezīmjdatoru. Turklāt jūs varat saņemt vērtīgas atsauksmes no jūsu klientiem pēc katra apmeklējuma un veikt uzlabojumus uzreiz.

Ir viegli sākt pieņemt tiešsaistes rezervācijas jūsu uzņēmumam.

Nevienam nav nozīmes, kuru tiešsaistes plānošanas sistēmu jūs izvēlaties, taču tas būs liels solis uz priekšu jūsu uzņēmumam. Mēs Bookla strādājam smagi, lai izveidotu labāko iespējamo tikšanās plānošanas sistēmu un būtu priecīgi jums palīdzēt jūsu digitālajā transformācijā. Lai iestatītu visu, nepieciešamas tikai pāris stundas, un jūs esat gatavs pieņemt rezervācijas savam pakalpojumam. Vienkārši iestatiet demo zvanu vai dariet visu pats, reģistrējoties Bookla Biznesa portālā.